Fysiofit en preventie training

Afspraak maken

FYSIOFIT EN PREVENTIETRAINING

Wij bieden allerlei trainingen aan die jouw uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid verbeteren. Ook kunnen wij je ondersteunen bij het afvallen. Tijdens een intakegesprek worden je persoonlijke doelen doorgenomen. Door middel van een conditietest kijken wij of deze doelen realistisch zijn. Bovendien hebben wij, bij de conditietest, ook gelijk een nulpunt of vertrekpunt. Zo kunnen we tijdens het hele proces de voortgang meten.

Fysiofit is er voor iedereen, ook voor mensen die revalideren. Bij deze preventietraining maken wij, in samenspraak met jou, ook een individueel trainingsschema dat je één of twee keer per week volgt. Door deze trainingen te volgen, houd je je klachten beter onder controle en verbeter je de conditie. Wilt je meer weten over de tarieven van preventietraining of Fysiofit? Of ben je benieuwd naar de kosten van deze trainingen? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Fysiofit Wantveld

FysioFit is een trainingsvorm waarbij je werkt aan je fysieke fitheid en dus ook aan je gezondheid. Onder leiding van een sportfysiotherapeut train je een uur met gebruik van moderne oefenapparatuur. Het programma wordt aan de hand van jouw wensen en trainingsniveau samengesteld.

Openingstijden

FysioFit vindt plaats op maandag van 19.00 tot 21.00 uur.

Tarieven

Intake en onderzoek / vaststellen beginniveau * – € 35
Evaluatie training / schema – € 25
Eenmaal per week trainen, per kwartaal – € 95
Tweemaal per week trainen, per kwartaal – € 175
* = n.v.t. op cliënten die doorstromen vanuit medische trainingstherapie

Meer informatie is verkrijgbaar bij de balie fysiotherapie.

Preventietraining

Na afsluiting van een revalidatie- of medisch trainingsprogramma kun je bij ons een preventietraining volgen. De fysiotherapeut maakt een individueel trainingsschema dat je één of twee keer per week volgt. Met de trainingen houd je de klachten beter onder controle én verbetert de conditie nog verder.

Periodiek wordt bekeken of het oefenschema nog in overeenstemming is met je persoonlijke doelstellingen. Preventietraining kunt je overdag op alle werkdagen én zaterdagochtend bij ons volgen. De duur van de training is ongeveer een uur. Informatie is verkrijgbaar bij de balie fysiotherapie.

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 08:00 – 19:00
Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 08:00 – 12:30

Tarieven

  • 10 rittenkaart € 90,-
  • Kwartaalkaart € 105,- (eenmaal per week)
  • Kwartaalkaart € 210,- (onbeperkt)
  • Halfjaarkaart € 200,- (eenmaal per week)
  • Halfjaarkaart € 390,- (onbeperkt)
  • Jaarkaart € 390,- (eenmaal per week)
  • Jaarkaart € 740,- (onbeperkt)
  • Evaluatie (excl. training) € 15,-